myPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhone

myPhone 5300 FORTE

myPhone 5300 FORTE är en solid mobiltelefon för den aktiva användaren - helt perfekt för den
äventyrslystne, extremsportaren eller för dig som arbetar i lite tuffare miljöer. Handenheten är
konstruerad och utrustad för att klara av de flesta svåra förhållandena.  

myphoneIP-beteckning (Ingress Protection Rating) av myPhone 5300 FORTE är 56, vilket betyder att telefonen är resistent mot damm och kraftiga vattenstrålar. Tack vare det speciellt framtagna materialet som används för myPhone 5300 är kvaliteten säkrad och hårdheten ett faktum. Det skyddar enheten från såväl repor som vatten och damm. Alla inre delar av telefonen är också skyddade med hjälp av gummitätningar. Telefonen som är helt unik i sin serie är gjord för att tåla krävande användning utomhus och passar alla typer av användare.

Precis som alla mobiltelefoner i myPhone Simple Life-serien är telefonen utrustad med stor display, lättförståeliga menyer och stora, synliga knappar som möjliggör enkel användning. Du kan utan som helst problem använda den utomhus under kalla dagar, utan att behöva ta av dig handskarna. 

Förutom dessa funktioner är mobilen utrustad med applikationer såsom larm, FM-radio, ficklampa och miniräknare, för att nämna några. 

Telefonen fungerar med operatörer som: Telia, Comviq och Telenor och har 24 månaders garanti. Finns i färgerna gul-svart och grå-svart.  

5300


Egenskaper:

myPhone 5300 FORTE-förpackningen innehåller: 

 
Teknisk data
 
Ladda ned manual myPhone 5300

Beställ din myPhone 5300 här

Hemsidan är utvecklad av Trinax