myPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhone

myPhone 6500 METRO

myphone

myPhone 6500 METRO är en rikligt utrustad multimediaenhet med dubbla SIM-kort kombinerat med en elegant och modern design. Stor 2,4" skärm med hög kontrast möjliggör en riktigt bekväm användning av telefonen och dess slimmade form och högkvalitativa material placerar modellen i toppen av myPhone-telefonerna, både när det gäller stil och kvalitet. 6500 METRO är en mycket händig telefon med optimala användningsområden.

Med 2 stycken SIM-kortplatser i telefonen kan du enkelt byta mellan exempelvis jobbnumret och ditt privata telefonnummer, en oerhört smidig lösning för de som enkelt vill kunna lämna arbetet bakom sig för dagen. Självklart kan du använda 2 olika operatörer till dina SIM-kort. När du sedan vill koppla av på kvällen är det bara att aktivera telefonens mp3/mp4-spelare och med uttag såsom mini jack 3,5 mm och micro SD-kort blir det enkelt att lagra din favoritmusik. Digitalkamera med extra polarisering till 3,2 mpx gör det möjligt att fånga de viktiga ögonblicken i livet. 

Med "Smart Key" kan du låsa eller låsa upp tangentbordet med bara ett tryck. Handenheten är lätt att ansluta till datorn tack vare micro USB-standarden. Du kan ansluta den med alla typer av Bluetooth-enheter tack vare den avancerade Bluetoothmodulen.

Fungerar med operatörer som: Telia, Comviq och Telenor.

Egenskaper:

myphone 6500 METRO-förpackningen innehåller:
  • myPhone 6500 METRO mobiltelefon
  • USB-laddare/Anslutningskabel
  • USB-reseladdare
  • Handsfree headset
  • 1000 mAh Li-Ion batteri 
  • Bruksanvisning 
 
Teknisk data
 
Ladda ned manual myPhone 6500

Beställ din myPhone 6500 här

Hemsidan är utvecklad av Trinax