myPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhone

Om myPhone

equip nordic ab

Vilka är vi?
eQuip Nordic AB har sitt huvudkontor i Trollhättan.
MyPhone PL företaget är en del av TelforceOne Capital Group. TelforceOne Joint-Stock Company är ett ledande märkesföretag inom tillbehör till mobiltelefoner på polska marknaden. TelforceOne Capital Group består av 12 produktions- och grossistföretag i kombination med mobiltekniska marknader.

Historia.
Ursprunget till myPhone går tillbaka till 2007 då TelforceOne företaget skapade ett team med uppgift att starta en produktion med dubbla SIM-kortstelefoner. I teamet ingick det flera specialister från Polen och Tjeckien. Resultatet av deras arbete blev synligt i Oktober 2008 då den första myPhone modellen dök upp på den polska marknaden. I slutet av 2008 introducerade myPhone sex nya modeller på den polska och tjeckiska marknaden. myPhone finns i Polen, 15 europeiska länder och i Israel.

myphone logotype

Vårt uppdrag:
"Vi gör mobil teknik tillgänglig."

Vi verkar för att ta bort hindren i tillgång till ny teknink. Genom att införa nya modeller för försäljning, delar vi tekniken tillgänglig på marknaden hittills eller tillgänglig för ett fåtal i en dyr utrustning.

myPhone är ett Polskt märke, varför produceras de inte i Polen?
myPhone är en produkt av ett samarbete mellan de bästa specialisterna från Polen och Tjeckisk Republik. Vårt arbete är koncentrarat på myPhones mjukvara och funktioner. myPhone produktionen sker i Kina av de bästa GSM-fabrikerna med avancerad kvalitetskontroll. Vårt mål är att erbjuda en riktig bra produkt till ett rimligt pris. Kinesisk produktion ger oss möjligheten att minska kostnaderna för telefoner och ändå ha en hög kvalitet på våra produkter. Produktionen övervakas av våra specialister. Vi agerar på samma sätt som andra väl kända mobiltelefontillverkare som beslutar att flytta sin produktion till Kina.

Vad är det som göra våra produkter unika?
Mycket hög kvalitet, ny teknik som hittills inte är tillgänglig i större skala och ett pris som är 60% lägre i jämförelse med liknande produkter på marknaden. Bortsett från att dessa standardfunktioner som kamera eller FM-radio och dubbla SIM-kortsystem som vi erbjuder som en av de första tillverkarna för mobiltelefoner. Vi försöker hårt att kombinera två tekniker - dubbla SIM-kort och pekskärm. Våra telefoner är inte operatörslåsta och alla våra produkter är försedda med 27 månader garanti.

Vart kommer idén med Dual SIM-korts telefoner ifrån?
TelforceOne är en mångårigt handelspartner till oss som informerade oss om marknaden för dubbla SIM-kort. I år kommer marknaden att öka med aktiva SIM-kort som kommer överstiga antal telefoner. Varje år ökar GSM kunders användande av två telefoner samtidigt. Med tanke på att det så, är det ett och ett halvt år sedan vi startade myPhone projektet. Tack vare en god marknadskännedom gjorde vi ett lätt beslut att införa dubbla SIM-kortstelefoner på den europeiska marknaden. Detta är hur idén om myPhone har uppstått.

Hemsidan är utvecklad av Trinax