myPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhonemyPhone

Se större bild

myPhone Halo X
myPhone Halo X

myPhone Halo X

Artikelnummer: mhalox
Lagerstatus: Slutsåld

Pris: 795 krEndast 1 st kvar

 

myPhone HALO X är en extraordinär anordning, som är en hybrid av en vanlig mobiltelefon och smartphone. Från utseendet mer som en smartphone - den har en pekskärm och höljet av de tre funktionsknappar längst ner. Förenklat gränssnitt drift orsakar dock att användningen av denna anordning ganska bekväm och avslappnad.

Inga komplicerade funktioner (som i alla fall oftast inte använder smartphones) och lågt inköpspris gör HALO X j est bra val för människor som har något emot komplexiteten i dagens smartphones, och som inte håller på en klassisk look för enkla mobiltelefoner.

Höljet är tillverkat av högkvalitativ plast. Den dominerande färgen är svart, men anrikades med tre silver trim på sidorna.
Nedanför länk mikro-USB och två hål på kontakten base-hjulet på höger sida, var en silverinlägg placerade volymknapparna.

Bakstycket innehåller kameralinsen, LED agerar som en blixt, och hålen i högtalaren. Baktill klaffen hitta ett litiumjonbatteri med en kapacitet på 1400 mAh, vilket gör att den kan fungera nästan en månads tid i standby-läge eller att genomföra ca. 10 timmars samtalstid.

HALO X har en 3,5-tums pekskärm färgskärm HVGA IPS (16 miljoner. Färger), perfekt fungerande även i starkt ljus. Menyn består av en stor rektangulär ikoner och inskriptioner med stor läsbar - på en enda skärm är deras 6.
Tryck meny i form definitivt underlättar och förenklar användningen av telefonen, även i jämförelse med en vanlig telefon med stora tangenter. Ovanför skärmen bredvid talaren placerade LED. Färgen på hennes ljus och frekvensen flimmer informera eg. Missat samtal, låg batterispänning eller Bluetooth-modul.

Dubbel megapixelkamera sensor , naturligtvis, bidrar till att föreviga i form av en bild eller video mest oväntade ögonblick.

HALO X är utrustad med en Bluetooth-modul, vilket möjliggör trådlös anslutning av handsfree i bilen eller hörlurar. Inbyggd FM-radio också fungerar utan behov av hörlurar. LED-ficklampa är ovärderlig under svåra förhållanden.

I myPhone HALO X installerat ett antal program som gör det möjligt för multimedia användning av enheten. Vi tycker att det är m. I. spelare, ljud- eller videofiler, bildvisare och digital inspelare, det extra utrymmet för favoritfiler säkerställer användning av inbäddade länkar microSD-minneskort. Telefonens funktioner komplement kalkylator, stoppur, väckarklocka, en ansökan för att lagra anteckningar och kalender.

I paketet ingår även en bas docka , så laddningsanordning avsevärt underlättas. Bara lägga ner telefonen, utan att behöva ansluta varje laddningskabel.

Hemsidan är utvecklad av Trinax